top of page
Search

Apie verslo fotografiją ir šiandieninį Linkedin’ą apskritai




  • Šioje platformoje esu jau šeštus metus ir drastiškų pokyčių nepastebėjau, tik kryptingą augimą. Tad tikiu, kad artimiausius penkerius metus stabilumas išliks, t.y. toliau stabiliai daugės vartotojų, toliau žmonės ir organizacijos kurs vis daugiau turinio, investuos laiko bei pinigų, toliau Linkedin’as išliks minimalistinio dizaino soc.media tinklu, kur dėmesys skiriamas paprastam, bet ne prastam, kokybiškam turiniui.

  • Kai veiklos pradžioje pasiskelbiau, kad nuo šiol esu verslo fotografas, žmonės stebėjosi, kai kurie palaikė, netrūko ir tų, kurie patraukdavo per dantį :) Ir nors tuo metu buvau ko gero vienintelis ir pirmasis, šiuo metu verslo fotografų atsiranda vis daugiau. Labai dėl to džiaugiuosi, nes tai įrodo, kad rinka gyva, kad poreikis yra, o vietos po saule, tikiu, užteks visiem :) Tas pats galioja turbūt ir, pvz Linkedin mokymų organizatoriams, media turinio agentūroms - visko daugėja, ir tegu :)

  • Džiaugiuosi, kad tvarkingos Linkedin profilio nuotraukos ir kruopščiai užpildytos anketos tapo savaime suprantamu dalyku kiekvienam tinklo vartotojui ir ištisoms organizacijoms. Todėl bent pusė mano klientų - sugrįžtantys, norintys pasipildyti bei atsinaujinti. 

13 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page